Goed gereedschap is het halve werk…

Een professionele make-up begint met de nieuwe make-up kwasten collectie van beMineral!

Voor het aanbrengen van een professionele make-up zijn make-upkwasten een onmisbare factor. Voor het creëren van uiteenlopende make-up effecten heb je verschillende soorten kwasten nodig. Nieuw is de professionele make-up kwasten collectie van het Nederlandse make-up merk beMineral. Deze bestaat uit 8 verschillende soorten make-up kwasten, met elk een specifieke functie.

Het minerale make-upmerk beMineral staat voor ultiem professionele make-upresultaten en een ruim palet aan producten. De gewichtsloze formuleringen zijn 100% natuurlijk, heel gebruiksvriendelijk, blijven 24-uur perfect zitten en laten de huid ademen. Met de  nieuwe beMineral® make-upkwasten breng je de formules vanaf nu  eenvoudig op een puntgave wijze aan!

De beMineral make-up kwasten collectie bestaat uit de volgende kwasten:

beMineral Flawless Foundation Kwast
Deze, royale, zijdezachte kwast  is speciaal ontwikkeld om minerale foundation mooi egaal en goed dekkend aan te brengen en kan tevens als blusher kwast worden gebruikt.

beMineral Flat Liner Kwast
Dit handige platte kwastje is ontwikkeld om minerale eyeliner op een nauwkeurige wijze nat ofwel droog aan te brengen.

beMineral Anti Blemish Smudge Kwast
Deze compacte kwast met een mooi afgerond uiteinde is ontwikkeld voor een extra stevige aanzet van de minerale oogschaduw, alsmede om diepte mee te creëren in de arcadeboogjes.

beMineral Medium Coverage Kwast
Met deze kwast kunnen imperfecties in het gezicht doelgericht worden gecamoufleerd in combinatie met een minerale concealer of losse poeder. Tevens kan hiermee een intense basis qua minerale oogschaduw worden aangebracht op de oogleden.

beMineral Eye Shadow Kwast
Deze make-upkwast is ontwikkeld voor het professioneel en nauwkeurig aanbrengen van minerale oogschaduw.

beMineral Brow Perfection Kwast
Deze kwast is voor het perfect shapen en aanzetten van de wenkbrauwen in combinatie met minerale wenkbrauwpoeder.

beMineral Small Coverage Kwast
Met dit handige kwastje zorg je voor een geconcentreerde dekking van kleine imperfecties, ter voorbereiding op het creëren van een puntgaaf make-up resultaat.

beMineral Wet/Dry Shadow Kwast
Deze veelzijdige kwast is voor het dekkend aanbrengen van minerale oogschaduw. Deze ‘multi-tasker’ is tevens perfect geschikt om verschillende minerale oogschaduwkleuren mee te mengen. Ook is deze te gebruiken om minerale oogschaduw nat mee aan te brengen voor een meer intens resultaat.

www.bemineral.nl